Országos hüllő szállítás? Minden amit tudnod kell!

Szeretnél egy kezdőcsomagot, de nem tudsz hozzánk eljutni személyesen?

Akkor a legjobb helyen jársz!  Van lehetőséged minden hüllő kezdőcsomagot kiszállítással kérni az ország legtöbb nagyvárosába és azok környékére, útvonalára!

Ehhez a következőket kell eldöntened:

  • Milyen csomagot szeretnél? Nézz körbe honlapunkon, ha bizonytalan vagy a választásban, keresd bátran munkatársainkat.

 

  • Milyen állatot szeretnél? Bébire vagy nagyobb méretre gondoltál?

 

  • Ha kitaláltad, hogy milyen állatot szeretnél, gondold át, hogy milyen színváltozatot keresel. (Amennyiben adott fajnál különböző színváltozatok léteznek.)

 

  • Milyen terráriumot szeretnél hozzá? Van lehetőség a kicsi helyett nagyobb terráriumot kérni, illetve hagyományos vagy prémium háttérben gondolkodsz? Böngészd át a link mögötti tartalmat.

https://terrastyle.hu/terrariumok/terrarium-hatterek

https://terrastyle.hu/terrariumok/melyik-allatnak-milyen-terrarium-javasolt

https://terrastyle.hu/terrariumeladoterrariumrendeles/standard-terrariumok-arlistaja

 

  • Szeretnél a kezdőcsomaghoz pluszban kérni felszerelést, eleséget vagy egyéb kiegészítőt? A szállításkor van lehetőséged mindenből többet rendelni, illetve plusz kiegészítőket kérni, amit a csomaggal együtt elviszünk neked. Innen tudsz válogatni: https://hulloeleseg.hu/termekek-eladoelesegallat/

 

  • Melyik városba szeretnéd? ( Erről az alábbiakban olvashatsz.)

 

Hogyan működik a szállítás?

A szállítás a következőképpen működik:

Minden városba bizonyos időközönként szállítunk, (Pl.: minden hónap második szerdáján stb.) ezért a szállítás pontos időpontjáról a munkatársainkkal lehet egyeztetni E-mailben! Ez nagyon fontos, hiszen csak e-mailben tudjuk a rendeléseket feldolgozni.

Amire még szükség van a megrendelés érvényességéhez az egy 5.000 Ft-os foglaló melyet átutalással lehet rendezni. Az e-mailes megrendelést követően elküldjük a számlaszámot, ahova lehet utalni az összeget. E-nélkül sajnos nem tudjuk elindítani a kisállatokat erre a nagy útra.

A szállítás előtt szintén e-mailben történik a szükséges további adategyeztetés (szállítási cím, egyéb elérhetőségek bekérése).

A szállítás saját (fűtött) autónkkal történik, így biztonságban fog eljutni minden állatka a leendő gazdijához.

Csak a szükséges felszereléseket szeretnéd megrendelni a kisállat nélkül? Erre is van lehetőséged! 

Van lehetőség futárszolgálattal is kérni a felszereléseket bárhova az országban, ilyenkor már akár másnap is át tudod venni megrendelésed.

Ennek költsége 4.990 Ft, mely tartalmazza a törékenykezelést is.

Hova lehetséges kérni a szállítást, ha az állatot is szeretnéd?

Szállítunk számtalan nagyvárosba az ország területén belül, ezeknek listáját lentebb találod.

Ha a listában nincs ott a te városod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk megoldást találni!

Amennyiben a felsorolt autópályák közvetlen vonala mentén van a szállítási címed, külön egyeztetést követően oda is megoldható a szállítás adott esetben.

Autópályák ahol közlekedünk:

M0, M1, M2, M3, M5, M6, M7

Városok, amelyekbe szállítunk:  

Biatorbágy, Bicske, Bóly, Budaörs, Budapest, Csömör, Debrecen, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom Galgamácsa, Gárdony, Göd, Gödöllő, Gyömrő Gyöngyös, Győr, Hajdúhadház Hatvan, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Kápolnásnyék, Kecskemét, Kerepes, Keszü, Kistarcsa, Komárom, Komló, Kozármisleny, Maglód, Martonvásár, Mende, Mezőkövesd, Miskolc, Mogyoród, Mohács, Mosonmagyaróvár, Nagykáta, Nagytarcsa, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd,  Paks, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Rácalmás, Sopron, Sóskút, Sülysáp, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szentes, Szilasliget, Szolnok, Tápiószecső, Tata, Tatabánya, Tiszaújváros, Tóalmás, Tolna, Vác, Vecsés, Velence, Veresegyház, Veszprém

A kapcsolatot felvenni EZEKEN az elérhetőségeket tudod velünk!